Vakmanschap

Onze slagerij is gevestigd in het Brabantse Helvoirt. Wij zijn een ambachtelijke slagerij en staan garant voor eerlijke producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bij ons kunt u terecht voor een heerlijk stukje vlees uit de regio. Het vlees komt uit eigen slachterij en dat proeft u aan onze producten. Onze slagers snijden alle soorten vakkundig uit en weten elk deel van het vlees op de juiste wijze te waarderen.

Dit concept, met het complete ambacht onder één dak, wordt steeds unieker. In Nederland zijn er slechts 100 slagersbedrijven die op deze manier werken. Onze mensen zijn echte vakmensen. In de winkel helpen wij u om precies dat stukje vlees te zoeken dat u nodig hebt, bijvoorbeeld voor een etentje, voor de kookles, of voor een gerecht dat in de oven moet kunnen.

Het merendeel van onze vleeswaren komt uit eigen productie. De gekookte hammen, leverkaas, paté, boterhamworst, teveel om op te noemen. De rauwe vleeswaren maken we volgens traditionele receptuur. Allereerst worden ze gezouten, daarna worden ze gerookt in een originele schouw op 100% beukenhout. Daarmee krijgen bijvoorbeeld onze rauwe ham en ons rookvlees hun herkenbare smaak.

Omdat wij met eigen receptuur werken, kunnen wij u goede informatie geven over de ingrediënten en de eventuele allergenen. Wilt u bijvoorbeeld weten of een product glutenvrij is? Vraag het ons!