Vleeswaren

Weet wat u eet!

In onze winkel vindt u dagelijks een compleet assortiment aan vleeswaren. Als ambachtelijke slager maken we veel producten zelf, volgens een eigen receptuur. Van gekookte achterham tot onze veelverkochte gekookte gelderse. Alle rauwe vleeswaren worden gerookt in een traditionele schouw op 100% beukenhout. Hierdoor krijgt het vlees weer de smaak van vroeger. Zo is onze runderrookvlees heel fijn en zacht van smaak, echt een ambachtelijk product waar we trots op zijn.

Dat geldt ook voor onze vleeswaren gemaakt van kip, bijvoorbeeld kipgrillworst en kipham (gegrilde kipfilet). Of proef de verfijnde smaak van onze kalfsvleeswaren: gegrilde kalfsborst, kalfsgehakt of kalfsfricandeau.

Naast de belegde boterham zijn er tal van andere mogelijkheden met vleeswaren: in de maaltijdsalade, in ovenschotels, als borrelhapje, als gezonde kindertractatie op school.

Als extra service beschikken wij over lijsten waarmee wij uw vragen over allergenen of gluten kunnen beantwoorden. Omdat wij met eigen receptuur werken, is alles goed na te kijken. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de ingrediƫnten van een product of wilt u weten of een product glutenvrij is? Vraag ons gerust om advies als u in de winkel bent.